Blog...

Lehetsz magabiztos egy ruhától is?

Sok embernek van gondja a magabiztossággal. Még többen nem is tudják, hogy a megjelenésével is vissza tudja ezt nyerni. Egy jól kiválasztott ruha csodákra képes, és még jól is érzed benne magadat a mindennapokban.

 

Volt olyan napom évekkel ezelőtt, amikor nem tudta mit is vegyek fel, vagy hogyan is párosítsam össze. Aztán csak felkaptam egy nadrágot és egy pólót és elindultam otthonról. Az egész napom kudarcba fulladt. Nem olyan volt ahogyan azt elterveztem, és nem sok minden sikerült. Aztán mikor olyan ruhába voltam amiben jól éreztem magamat és azt gondoltam csinos vagyok, teljesen más volt minden. Még jobb dolgok történtek velem mint amire számítottam és minden sikerült. Amit elterveztem minden bejött és az emberek sokkal kedvesebbek is voltak velem. Elképesztő gondoltam. Ezt mindenkinek tudnia kell!

Nagyon szerettem a ruhákat és épp ezért is vagyok most Stylist, hogy segítsek az embereknek, hogy még jobban érezzék magukat, és egy pár trükkel ezt el is érjék. Nem kellenek hozzá milliók meg drága holmik. Egy kép apró tippel már fantasztikus megjelenét tudunk létrehozni. És ami még jobb, hogy önbizalomra is szert tudsz tenni ezáltal, ami manapság igen fontos, hogy higyj magadban, ha érvényesülni szeretnél ebben a világban

Kiss Fruzsina

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.