Blog...

Melyik stílus az ami jól áll nekem?

Sok ember szereti a laza ruhákat.

Sokan szeretnek kényelmesen de mégis, jól kinézni a mindennapokban.

Bár, sokaknak problémát okoz az, hogy mit mivel is kéne felvenni, vagy éppen, egy rosszul megválasztott kiegészítő az egész szettünket elronthatja, elég ha csak egy cipőt veszel fel, ami nem illik ahhoz, ami rajtad van.

Ilyenkor jönnek az aggodalmak, és a feszengések amit egész nap magaddal viszel. Nem tudatosan, de ott bújkál benned. És bárkivel is találkozol a magabiztosságod el tudd veszni ezek miatt.

 

Saját stílusunk:

De nézzük is meg a stílusokat, ugyebár rengetek fajta van, de mindenki szeretné megtalálni a sajátját, hogy ebben az egyforma világban egyedi legyen. Elég nehéz manapság a sok sorozatgyártott ruhák mellett különlegesnek kinézni.
De sikerülhet! Csak megkell találnod mi az ami téged mutat, mi az amire ha ránéznek te jutsz az emberek eszébe és már is megvan a stílus. Lehet ez egy cipő fajta, amit te szeretsz hordani, és olyanokat viselsz mindennap. Ki tudod alakítani a saját stílusodat, de mindig figyelj oda, hogy olyan ruhadarabokat válasz, amik tényleg passzolnak hozzá.
Egy sportos cipőhöz egy estélyi ruha nagyon nem megy, ezért is figyelj oda mikor mit veszel fel. De ha megtaláltad azt amit szeretsz, és tudsz hordani mindennap akkor azt vidd tovább és alakítsd ki hozzá a saját stílusodat.

Ha segítség kell hozzá, akkor szólj szívesen segítek, és megnézzük, hogy milyen darabok passzolnak hozzá.

Kiss Fruzsina

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.